Buljan: Križanac je preskup, želimo Vejića!

Buljan: Križanac je preskup, želimo Vejića!

IVAN BULJAN, čovjek zadužen za pojačanja u momčadi Hajduka, osvrnuo se na aktualno stanje u klubu, ali je pri tom morao zaviriti u blisku prošlost, kada se slagao sastav Gorana Vučevića. Bivši je trener prilikom rastanka izrekao jednu zanimljivi teoriju; igrači nisu krivi jer su dali koliko su mogli, a druga je stvar zašto nisu dovedeni one koje je Vučević naručio.

Buljan je na mjesto sportskog direktora Hajduka došao u svibnju nakon što je Ivica Šurjak dobio otkaz. Tijekom ljetnog prijelaznog roka momčad s Poljuda se orijentirala na dovođenje slobodnih igrača pa su tako bijeli dres obukli Marijan Buljat, Dario Jertec, Josip Skoko i Ivan Strinić, a prva dvojica se spominju kao igrači koji su od svih pojačanja najmanje pružili.

"Doveli smo najbolje igrače koji su u tom trenutku bili slobodni. Vučević je mislio da nemamo kvalitetu u momčadi, a ne da su krivi igrači dovedeni", odgovara Buljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor splitske momčadi nije želio otkriti koje igrače žele dovesti tijekom predstojeće zimske stanke, niti je izreferirao listu za odstrel. No, jasno je da će se krenuti u razgovor s Bojanom Vručinom, Hrvojem Vejićem pa i Ivicom Križancem.
 
"Oko dolaska Vručine ne bih ništa komentirao, znam da se to spominje po medijima, ali to je interna stvar. Što se tiče Vejića, vrlo rado bismo ga vidjeli u dresu Hajduka, no trebamo još sačekati i vidjeti možemo li realizirati transfer. Što se tiče Križanca, mislim da je to malo prerano, on igra u velikom klubu, ima još ugovor na godinu dana i odšteta bi bila prevelika", kaže Buljan, koji je ostao do grla zakopčan na upit o novom treneru...

M.Pa.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara