Čačić pozvao Srbe u Split: Zauzmite 1.200 mjesta i bodrite svoju reprezentaciju

Čačić pozvao Srbe u Split: Zauzmite 1.200 mjesta i bodrite svoju reprezentaciju

Tekst: G.Š.
Foto: Cropix


PREDSJEDNIK Hrvatskog teniskog saveza Radimir Čačić pozvao je srpske navijače da u Splitu bodre svoju reprezentaciju te ustvrdio da se Srbi ne trebaju brinuti za svoju sigurnost.

U razgovoru za list Alo Čačić je rekao kako je glupo raspravljati hoće li Srbi biti sigurni u Splitu. Smatra da se tenzije dižu bez potrebe te dodaje da će se dva saveza bez pompe lako dogovoriti o svemu. Čačić garantira sigurnost navijačima i tenisačima.

"Srpski savez ima pravo na 10 posto karata, one će se prodavati u Srbiji. To vam je prilika da zauzmete 1.200 mjesta u Spaladium Areni", prenosi Čačićeve riječi Alo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Čačić je naglasio da splitski gradonačelnik, kojeg u Srbiji pamte po antisrpskim izjavama, ne bi trebao biti kamen spoticanja. Na pitanje novina odgovorio je da će Kerum biti na tribinama, a ne na terenu.

"Lepa Brena nije imala problema pred tisućama ljudi"

Predsjednik HTS-a izrazio je mišljenje kako je iznenađen željom Srbije da igra u Zagrebu.

"S Bobom Živojinovićem sam dugo vremena prijatelj, kao i s njegovom suprugom Lepom Brenom. Ona je nedavno imala koncert u Hrvatskoj pred tisućama ljudi i nije bilo problema. Hrvatski i srpski klubovi su se i ranije sastajali u raznim sportovima. Povremenih incidenata je bilo, ali ovdje će biti vrhunska organizacija", rekao je Čačić, koji upozorava:

"Raspisali smo natječaj, očekujemo prijave Zagreba i Splita. No, sve ukazuje da će Split biti domaćin", rekao je Čačić, pa završio mišlju da dvije reprezentacije imaju po 50 posto šansi za uspjeh.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara