Čak jedanaest hrvatskih pokeraša u lovu na bogati budimpeštanski plijen

Čak jedanaest hrvatskih pokeraša u lovu na bogati budimpeštanski plijen

Tekst: Marko Petrak
Foto: Unibet

NIKADA brojnija hrvatska poker eskadrila na jednom velikom turniru, kao što će to biti od četvrtka pa sve do nedjelje na Unibet Openu u Budimpešti.

Uz već stalne hrvatske snage na ovoj seriji turnira,"poker pravnika" Branimira Brunovića i njegovog mlađeg brata Borka, u mađarskoj ćemo prijestolnici nade polagati u još devet Hrvata.

Kelemen, Sonja Kovač, Puška...

Od poznatijih faca treba pripaziti na Denisa Kelemena koji je nedavno Hrvatsku predvodio do sjajnog drugog mjesta na Svjetskom poker kupu nacija na Bahamima, ali i na poznatu glumicu Sonju Kovač koja je odnedavno u poker vodama. Tu su i članovi Pokerice: Hrvoje Ivanović, Frane Just i Krešo Ađžić, kao i čovjek koji slovi za najveću hrvatsku poker nadu Marko Puškadija poznatiji u poker krugovima kao "Puška".

Brunović: Iskustvo je moja prednost

"Ovo mi je već peti Unibet open i s obzirom na iskustvo, predznanje i činjenicu da se osjećam dobro, nadam se dobrom rezultatu. Posebno jer sam na posljednjem turniru iz serije u Varšavi ostvario vrlo pristojan plasman. Naravno, poker je nepredvidiv i teško je nešto prognozirati", rekao je u razgovoru za Index hrvatski "poker pravnik" Branimir Brunović dodajući da se polako već navikava na turnire iz Unibet serije.

"Svaki ovako veliki turnir ima specifičnosti, određenu atmosferu i strukturu. Osim toga, dobar dio igrača se ponavlja od turnira do turnira pa samim time imam prednost jer znam protiv koga igram. Opušteniji sam nego prije, mogu se bolje prilagoditi stolu i posljednji mi rezultat daje samopouzdanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brunović se pripremao skijajući i igrajući online turnire.

"Evo idem u Budimpeštu na štakama jer sam se polomio na skijanju, no ne vjerujem da će to utjecati na moj rezultat. Jučer sam među 150 igrača na jednom online turniru završio kao četvrti što je odličan uvod", dodaje ovaj diplomirani pravnik u poker vodama.

"Nadam se da ovo neće biti samo izlet"

Na pitanje s kojim bi rezultatom bio zadovoljan, Brunović odgovara.

"Već bi ulazak u prolazak u drugi dan bio odličan. Ulazak u novac je uspjeh jer to znači da si među 10 posto najboljih, a onda je sve moguće. Tu treba i malo sreće."

Branimir nam je na kraju dao i komentar na brojnu hrvatsku ekipu u Budimpešti za koju se nada da neće biti samo izletnička.

"Turnir je dobar strukturom što su prepoznali hrvatski igrači. Osim toga, Budimpešta je vrlo blizu Zagreba što je i bio jedan od uzroka ovako brojne delegacije. Nadam se da će netko od nas ostvariti dobar rezultat, a ako se to i ne dogodi, provod je zagarantiran. U Budimpeštu u svakom slučaju odlazi većina najboljih hrvatskih pokeraša", zaključuje Brunović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara