Capello: Nisam dobio ponudu za engleskog izbornika

IAKO se u mnogim engleskim tiskovinama spominje kao najveći favorit za preuzimanje Gordog Albiona, trofejni talijanski trener poriče da je bio u kontaktu s čelnicima Engleskog nogometnog saveza.

Nakon što je izjavio ''kako bi volio biti engleski izbornik'', Fabija Capella već mnogi engleski mediji, kao i kladionice, vide kao nasljednika otpuštenog Stevea McClarena. Međutim, Capello je porekao kontakte s Engleskim nogometnim savezom oko preuzimanja tog posla.

"Nije bilo nikakvih kontakata između Engleskog nogometnog saveza i mene. Mogu samo reći da sam u novinama pročitao kako sam ja među tri ili četiri kandidata za engleskog menadžera", izjavio je Capello za RAI u emisiji Domenica Sportiva.

Neki otočki mediji već su imenovali i Gianfranca Zolu za njegovog asistenta na klupi Tri lava. "U Španjolskoj i Engleskoj mnogo je vrhunskih nogometaša, iako njihove reprezentacije nikad nisu ništa osvojile. Da li bi Zola mogao biti moj asistent? To bi bilo zanimljivo partnerstvo, ali o tome ne znam ništa", nastavio je Capello, a na upit o Davidu Beckhamu, komentirao je samo kako je on dobar igrač koji mu je pomogao da s Realom otvori prvenstvo Primere.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara