Capello: Nudili su mi da vodim Real prije Mourinha

Capello: Nudili su mi da vodim Real prije Mourinha

Foto: AFP

NEDAVNO je Fabio Capello prozvao Josea Mourinha poručivši mu da je iskazao manjak poštovanja kada je izjavio da mu je nuđena klupa engleske reprezentacije. Talijan je sada uzvratio na jednak način.

Je li u pitanju nastavak prepucavanja s Mourinhom ili istinit podatak teško je reći, jer Capello je u dva navrata uspješno vodio madridski klub. Kako bilo, nije nemoguće za očekivati da će svojom izjavom izazvati reakciju na prepucavanje uvijek spremnog Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od potpisa ugovora s FA-om dijelili su me sati. U posljednji trenutak počeo sam razmišljati: Vodit ću nacionalnu momčad, igra se jedna utakmica mjesečno, a ostatak vremena provodit ću u svom uredu ili u gledanju utakmica. I da čekam do ljeta kako bih se natjecao na EP-u ili SP-u? Ne, to nije za mene",  izjava je koju je Mourinho dao krajem veljače na što je Capello Portugalcu uzvratio rijačima kako je pokazao manjak poštovanja.

"Mogao sam prošle godine preuzeti Real, no bio bi to riskantan potez. Da sam prihvatio, a ništa osvojio, bilo bi to veliko razočaranja", kaže sada Capello koji je vodi Real u sezonama 1996/97 i 2006/07, oba puta do naslova španjolskih prvaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara