Capello: Želim maksimalnu koncentraciju svake sekunde utakmice

Totalsport
Foto: AFP

IZBORNIK engleskih nogometaša Fabio Capello ne boji se da njegova momčad neće pokazati protiv Hrvatske najviše što zna. Neke su ga stvari u prijateljskom dvoboju sa Slovencima ipak zasmetale.

"Nisam sretan činjenicom da smo na kraju utakmice primili gol. Koncentracija nam nije valjala u posljednjih četiri ili pet minuta utakmice", kazao je Capello u izjavi koju prenosi Guardian, i koja pogađa direktno braniča Liverpoola Glena Johnsona, igrača koji nije imao svoju večer i koji je najodgovorniji za primljeni pogodak, obzirom da je na desnoj strani izgubio duel jedan na jedan sa slovenskim nogometašem Nejcom Pečnikom, asistentom za gol Ljubijankiča.

"Igrali smo presporo, dugim loptama, stilom kakav ne volim. Želim da igrači budu fokusirani i koncentrirani u svakoj minuti utakmice."

Kada su novinari pitali sprema li odgojnu mjeru protiv Johnsona, Talijan je stao braniti Loverpoolova 25-godišnjeg reprezentativca.

"Nemam problema s Johnsonom, i to stoga jer je u jako dobroj formi."

"Prijateljske su mi utakmice vrlo važne. Korisne su mi jer daju informacije. Na ovoj sam se opet uvjerio u golgetersku formu Jermaina Defoea. Zanima me, međutim, i dalje kako to da uvijek zabija kad ulazi u drugom poluvremenu."

"Slovenija je bila vrlo nezgodan suparnik. Puno sam shvatio o individualnim mogućnostima svojih igrača, no takve stvari ne dijelim s novinarima."

Capello je potvrdio da zasad nema problema s novim ozljedama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara