Carlos na Poljudu od prve minute

IGRAČI Dinama, njih 17, predvođeni stručnim stožerom, danas u 16 sati kreću prema Turskoj gdje će odraditi završni dio priprema uoči početka drugog dijela prvenstva.

Preostala trojica na listi Josipa Kužea momčadi će se priključiti sutra, po povratku s dalekoistočnog izleta. Naravno, radi se o Bošnjaku, Turini i Eduardu.

Kuže je uoči jutrošnjeg treninga ustvrdio da dotjerivanje u Turskoj zapravo znači pripremu za utakmicu s Hajdukom, kada bi na Poljudu od prve minute na teren trebao istrčati i Carleao, novi član Dinamove brazilske kolonije.

"U Tursku ne idemo na klasične pripreme, već se radi o pripremama za utakmicu s Hajdukom. Nakon pet tjedana priprema došli smo do finalizacije fizičkog programa, sada nam je ostalo još detaljiziranje i uigravanje za gostovanja. Šteta što za Hajduk nemamo vremena klasično se pripremiti, jer za Split krećemo samo dva dana nakon povratka iz Turske." - kazao je Dinamov trener Josip Kuže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu su jako zadovoljni igrama koje su trojica "Plavih" prikazali u Hong Kongu i sigurni su da će to doprinijeti podizanju forme unutar momčadi.

"Bili su najbolji. Razigrani, rastrčani, osvježeni... Kao takvi podignut će formu cijele momčadi kad joj se priključe. Moram naglasiti da, kao i svaki trener, u glavi imam svoju viziju za nastavak prvenstva. No, drago mi je da mogu računati na nekoga tko samo može povećati našu snagu. Neki su sve bliže udarnoj jedanaestorici, pri tome mislim na Marića, Andersona, ali i Carlosa. Potonjeg na Poljudu vidim čak i od prve minute." - dodao je Kuže.

Odlazak sad već bivših Dinamovih igrača Marija Lučića i Eddyja Bosnara Kuže nije želio pretjerano komentirati.

"U okviru hrvatske lige o spomenutom dvojcu nemam pozitivno mišljenje." - zaključio je trener Dinama.

D.R.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara