Cascarino: Nisam siguran da je Klasnić pravo rješenje za Bolton

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

BIVŠI irski nogometni reprezentativac Tony Cascarino lošim je potezom proglasio Boltonovo dovođenje hrvatskog napadača Ivana Klasnića iz Nantesa.

U svome blogu na internet portalu Football Pools, Cascarino je istaknuo kako Klasnić neće riješiti Boltonove probleme s postizanjem golova.

"Boltonov menadžer Gary Megson je morao dovesti nekoga, budući da ima velikih problema u napadu, ali nisam siguran da je 29-godišnji Hrvat pravi odgovor", napisao je Cascarino.

"Čudi me da je Megson ponovno doveo igrača iz francuske lige"

"Megson se opekao prošlo ljeto dovođenjem Johana Elmandera iz Toulousea. Bolje je reći da se spržio nakon što je Šveđanin postigao samo pet golova u 30 utakmica u Premier ligi. Čudi me da je sada doveo novog igrača iz francuske lige, trebao je naučiti da je razina nogometa u Francuskoj znatno ispod one u Engleskoj", dodao je bivši napadač Aston Ville, Celtica, Chelseaja, Marseillea i Nancyja.

"Nogomet u Francuskoj je puno slabiji, veliki europski klubovi vrlo rano uzimaju tamošnje mlade nogometaše. Prošli su dani kada ste u Francuskoj za pristojnu svotu mogli naći igrače poput Erica Cantone ili Davida Ginole. Francuska je liga danas na razini belgijske ili nizozemske, s time da Nizozemci duže zadržavaju svoje mlade igrače."

"Vrijeme će pokazati može li uspjeti u fizički zahtjevnoj Premier ligi"

"Klasnićeve golgeterske mogućnosti posljednjih godina nisu impresivne iako je ove sezone postigao četiri pogotka u pet utakmica za Nancy", napisao je Cascarino, očito smetnuvši s uma da Klasnić nije igrao za Nancy nego za Nantes.

"Vrijeme će pokazati, ali dvojbeno je može li igrač koji je imao velikih zdravstvenih problema biti uspješan u fizički zahtjevnoj Premier ligi", zaključio je 47-godišnji Irac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara