Cassano se osjeća bolje, u Milanu tvrde da nije imao moždani udar

Cassano se osjeća bolje, u Milanu tvrde da nije imao moždani udar

Foto: AFP

AC MILAN je odbacio medijska nagađanja kako se Antonio Cassano nalazi u bolnici jer se oporavlja od moždanog udara ili privremene ishemije.

Podsjetimo, na povratku iz glavnog grada Italije gdje je Milan nekoliko sati ranije na Olimpicu savladao Romu s 3:2, Cassano je zaprimljen u bolnicu zbog nepoznate bolesti. Isprava se nagađalo da je Cassano pretrpio moždani udar. Nova hipoteza je bila da Talijan pati od privremene ishemije što je naziv za smanjen protok krvi do nekih organa ili dijelova tijela zbog spazmi ili organske opstrukcije krvne žile.

Milan je službeno priopćio kako su medijski izvještaji koji su preplavili talijanski tisak samo u sferi špekulacije, te da se napadač osjeća sve bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"AC Milan ovim putem javlja kako se informacije koje u javnosti kruže u svezi zdravstvenog stanja Antonija Cassana ne mogu smatrati valjanima, jer nisu stigle iz medicinskih izvora kao što su liječnička služba kluba ili liječnici koji trenutno liječe našeg igrača. Također informiramo da se Cassano osjeća sve bolje, te da će narednih dana imati daljnja testiranja", stoji u klupskom priopćenju.

Cassanov agent Giuseppe Bozzo također sugerira da je njegov klijent sve bolje, nakon što je razgovarao s njime.

"Razgovarao sam s liječnicima koji mi nisu rekli ništa o bolesti. No, imam dojam da je Antonio jako dobro."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara