Ćavar neće vidjeti Atenu

Ćavar neće vidjeti Atenu
PATRIK ĆAVAR propušta Olimpijske igre. Netipična ozljeda zaustavila je legendu hrvatskog rukometa. Radi se o povišenom tlaku. Pako je propustio Europsko prvenstvo, a sad i Atenu.

Ćavar je razočaran. Evo što je izjavio Večernjem listu: "Nakon pretraga liječnici su mi rekli da ne smijem trenirati ili se na bilo koji način tjelesno naprezati sljedećih mjesec dana. Ovih dana odlazim u Barcelonu, gdje ću se još posavjetovati s tamošnjim liječnicima. Želio sam se oprostiti od reprezentacije s olimpijskom medaljom. Čak je na Rogli sve išlo po planu. Dobro sam se osjećao sve dok nije došlo do problema s tlakom. Nevjerojatno je da se sve to događa upravo meni. Kažu da je to nasljedno. čvrsto sam odlučio da ću se od reprezentacije oprostiti nakon Atene. Tu su već i godine, a i tko zna kakav bi me peh snašao uoči svjetskog prvenstva."

Lino Červar ima razloga za brigu. Otkazi u rukometnoj reprezentaciji ne prestaju. Od prije nedostaju Sulić i valčić (mora se pojaviti do 10.7.). Lacković i Dominiković nisu potpuno spremni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

M.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara