Cibona po osvetu za poljski debakl

Cibona po osvetu za poljski debakl
CIBONA će u srijedu, u 9. kolu euroligaškog natjecanja, ugostiti momčad Prokom Trefla.
Susret dvaju izravnih konkurenata za prolaz u sljedeći krug, iako smo slobodni reći kako  u skupini B sve momčadi imaju realne šanse za Top 16, najvjerojatnije će proći u znaku neizvjesnosti.

Pobjeda je izuzetno potrebna kao jednima, tako i dugima, uostalom kao i svaka s obzirom da se radi o Euroligi. Dražen Anzulović ipak je svjestan da Poljaci s eventualnim porazom uvelike gube šansu za prolaz. I s tom će mišlju voditi Vukove u večerašnjem susretu.

Poljski aduti poznati su nam još iz susreta s početka natjecanja, kada su na domaćem terenu uvjerljivo slavili. Anzulović će reći kako je adut samo jedan, sjajni Jagodnik, no Anzulović neće isto i misliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cibona će, nakon Goodyear pobjede nad Partizanom, vrlo vjerojatno moći računati i na nešto brojniju publiku. Sada joj je potrebna više no ikad, a uzmimo i u obzir da Draženov dom donosi sreću, odnosno uzastopne pobjede.

Osim na publiku, Cibona će moći računati i na cjelokupnu postavu, izuzev naravno, Jurice Žuže, čiji oporavak će vjerojatno potrajati još neko vrijeme.

"Zadovoljan sam jer smo tijekom kratkog odmora napravili zaista dobar posao. Još da to pretočimo na parket i nitko sretniji od mene. Prokom je svoju kvalitetu pokazao kad su nas ugostili u Poljskoj, sada je došao red na nas da ispred svojih navijača prikažemo isto. Nadam se da ćemo pobijediti, a time i napraviti golem korak prema drugom krugu. I ponovo ću naglasiti da je svaka Cibonina pobjeda u ovakvoj grupi jedan ogroman uspjeh." - kazao je Zula uoči utakmice.

Cibona će Prokom dočekati u Draženovom domu s početkom u 19.30 sati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara