Cibona protiv Repeše

Cibona protiv Repeše
CIBONA koja je već osigurala drugi krug Eurolige večeras u Zagrebu u 20.30 sati dočekuje momčad svojeg bivšeg trenera Repeše, Skipper iz Bologne.

˝Cibosi˝ će prvi dio Eurolige završiti na petom mjestu te je za Cibonu ovo utakmica čistog prestiža, dok Skipper pobjedom može izboriti treće mjesto u skupini. U dosadašnjih devet susreta između Cibone i Skippera talijani su znatno uspješniji sa sedam pobjeda.

U posljednjem susretu prije tri mjeseca Cibona je napustila Bolognu pognutih glava. Ta utakmica je završila 76:71 u korist Skippera. Na toj utakmici Jasmin Repeša je prvi puta sjedio na klupi talijanskog kluba nakon odlaska iz Cibone.

Aco Petrović je izjavio da Cibona u utakmicu ulazi potpuno pripremljena, ali da su primarne misli ˝Cibosa˝ okrenute prema suboti i utakmici protiv Borca. Aco se nada da bi igrači mogli u današnju utakmicu ući s dodatnom motivacijom jer će se na suprotnoj strani naći njihov bivši trener.

Igrač Skippera i hrvatski reprezentativac Emilio Kovačić izjavio je da za Skipper utakmica ne znači previše te da im je puno značajnija utakmica s Romom u subotu u talijanskom prvenstvu. Također je izjavio da mu je jako drago da će u dresu Skippera zaigrati Mate Skelin.

Sastavi

Cibona
Mujezinović, Prkačin, Mamić, Rimac, Planinić, Krunić, Kus, Krasić, Štimac, Mance, Ružić, Alihodžić.

Skipper
Basile, Delfino, Skelin, Galanda, Šćepanović, Mancinelli, Barton, Kovačić, Pozzecco.

Tablica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Benetton     10-3
Barcelona    10-3
Efes Pilsen  8-5
Skipper      8-5
Cibona VIP   6-7
Pau-Orthez   5-8
Alba Berlin  4-9
AEK          1-12

Vedran Prga

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara