Cico: Bilosa sigurno neću moliti

HRVATSKI izbornik Zlatko Kranjčar u petak će otputovati na turnir u Amsterdamu gdje će nastupati i Boca Juniorsi, a cilj posjeta je "vrbovati" argentinskog napadača Daniela Bilosa.

"U Amsterdamu ću razgovarati s Bilosom. Radi se o iznimnom igraču. Želim vidjeti kako trenutno razmišlja. Ima hrvatske korijene ali je odgojen u argentinskom duhu, govori samo španjolski i što je bitno, očekuje poziv argentinske reprezentacije. Odlično je igrao za Banfield, zabija za Bocu Juniors, saznat ću želi li igrati za Hrvatsku. U prvom razgovoru dao sam mu do znanja da ću ga pozvati, ali, naravno, sve ovisi o njemu" - rekao je izbornik novinaru Sportskih novosti prije puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kratko i jasno, ako kaže "Da" pozvat ću ga na ogled s Brazilom, a ako odbije poziv u svojem mandatu ga više neću pozivati. S obzirom da ima 25 godina, možda će eventualno biti na raspolaganju nekom izborniku koji dođe nakon mene. Nije pozvan na Kup konfederacija, možda mu je to samo neki pokazatelj. Uglavnom, vidjet ćemo. Ne valja ništa prejudcirati prije razgovora."

"Ono što je najbitnije, Bilosa sigurno neću moliti da igra za hrvatsku reprezentaciju! Ako mi ne bude na raspolaganju za Island, Maltu, Švedsku i Mađarsku, onda neće s nama niti na svjetsko prvenstvo. Jer, takav poziv bi onda sigurno razbio atmosferu u reprezentaciji, ne bi bilo korektno prema ostalim reprezentativcima" - dodao je izbornik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara