Cico Kranjčar: Očekujem pozitivan rezultat iz Ukrajine, ali i poraz nije smak svijeta

Cico Kranjčar: Očekujem pozitivan rezultat iz Ukrajine, ali i poraz nije smak svijeta

BIVŠI izbornik hrvatske reprezentacije Cico Kranjčar ističe kako i u slučaju malo vjerojatnog poraza u Harkovu ne treba strahovati od konačnog neuspjeha.

Kranjčar također ističe kako je i remi pozitivan rezultat s kojim treba biti zadovoljan.

"Da, očekuje nas jedna vrlo bitna utakmica i nadamo se da ćemo postići jedan pozitivan rezultat. To je i neriješeno, ali mislim da imamo kvalitetu i znanje da odemo iz Harkova sa tri boda", rekao je Cico.

Dva ponajbolja igrača hrvatske reprezentacije Ćorluka i Modrić u Premierligi opetovano doživljavaju debakle. Nekog utjecaja sve to ipak mora imati...

"Klupski nogomet nije isto što i reprezentativni. Zaista se ne zabrinjavam formom Modrića i Ćorluke jer smatram da oni to sve mogu povratiti kroz kolektiv koji je tako prepoznatljiv u našem taboru. Duboko vjerujem da će oni odigrati izvrsno i da će upravo se upravo nakon ove utakmice vratiti na pravu stazu", ističe bivši izbornik Hrvatske.

"Pletikosa je psihički poljuljan, ali vjerujem u njega"

Slično je i sa Pletikosom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, Pletikosa je standardni vratar i sigurno će opravdati povjerenje. Možda je sada malo psihički poljuljan jer je Runje trebao braniti, no, smatram da neće to utjecati ne njega, sjajan je to vratar", napomenuo je Cico.

Hrvatska nikada u povijesti nije izgubila dvije utakmice uzastopce u kvalifikacijama. Svi se nadamo da će tako ostati i ubuduće...

"Da, do sada je nakon poraza uvijek došla pobjeda pa se nadam će to tako i sada biti. No, nogomet je nepredvidiv i zaista je moguće da izgubimo dvije za redom, ali treba istaknuti da nakon toga ne smijemo gubiti nadu, ima još puno utakmica koje se mogu okrenuti u našu korist. Možemo mi izgubiti ovu utakmicu, ali uvjeren sam u kvalitetu naših igrača i mislim da neće oni dozvolit da dođe do drugog poraza. No i da izgubimo tri utakmice u ovim kvalifikacijama, nije to smak svijeta, opet imamo šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku, a to je zapravo najvažnije", objasnio je Kranjčar.

"Prihvatio bi klupu Rijeke"

Kako se Kranjčara spominje u kontekstu preuzimanja Rijeke, logično ga je bilo za kraj i to upitati.

"Pratim medije kao i vi. Ja sam trener koji ima svoju vrijednost i kvalitetu. Što se tiče Kantride nije bilo kontakta, ali ako me pozovu prihvatit ću klupu Rijeke", za kraj će Zlatko Kranjčar.

V.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara