Cico: Neću dugo čekati da se Bilos odluči

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Kranjčar, kazao je kako se Argentinac hrvatskih korijena Daniel Bilos mora odlučiti želi li u budućnosti nastupati za hrvatsku reprezentaciju. Cico želi Bilosa već u utakmici protiv Brazila, međutim, protiv Islanda i Malte mu nije potreban.

"Poslat ćemo mu poziv za utakmicu s Brazilom i to je sigurno. Naravno, on ima zadnju riječ. Iskreno, nije mi potreban za kvalifikacijske utakmice na Islandu i Malti u rujnu, a protiv Švedske u listopadu već će biti kasno." - rekao je Kranjčar za Novi list.

Cico ne želi da bilo tko, pa ni Bilos, licitira s reprezentacijom, zbog toga će mu ponuditi da zaigra za Hrvatsku, s naznakom da bi se što prije trebao priključiti nacionalnoj momčadi.

"Za igrača njegovih kvaliteta sasvim sigurno ima mjesta u našoj reprezentaciji. No, moramo ga što prije uklopiti u momčad. Podsjetit ću da Bilos govori samo španjolski. Sve što od njega očekujem je da vrlo brzo kaže da želi igrati za nas." - dodao je samouvjereno Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi list piše kako je izbornik prilično siguran da će 17. kolovoza protiv Brazilaca imati Bilosa u reprezentaciji, međutim, situacija je po tom pitanju vrlo dvojbena. Mladi je Bilos nedavno odlučio ostati u Argentini, gdje igra za Boca Juniors, nadajući se da će na predstojećem SP 2006 nastupiti za argentinsku reprezentaciju.

25. srpnja argentinski će prvoligaš igrati na Ajaxovom turniru u Nizozemskoj gdje će otputovati i delegacija HNS-a koja će, kroz razgovor u četiri oka, pokušati dovesti Bilosa u reprezentaciju. Do tada njegov angažman ostaje visjeti u zraku.

I na kraju spomenimo kako izbornik Kranjčar popis igrača za utakmicu protiv Brazila kani objaviti 2. kolovoza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara