Cico: Niko je ključna figura hrvatskog nogometa

NAKON burne zime i proljetnog dijela sezone HNL-a za Niku Kranjčara, obitelj Kranjčar ima razloga odahnuti i radovati se uspjehu prvog dijela nogometne godine. Niko je s Bijelima nosio pobjednički pehar na Poljudu, a u subotu je postigao i svoj prvi reprezentativni zgoditak.

Ponosni otac Zlatko Kranjčar ima razloga za zadovoljstvo, kako zbog sinove karijere u usponu tako i zbog odlične pobjede u Sofiji. Neki su bugarski mediji naslovima poput "Cico – pijanac" pokušali destabilizirati hrvatski tabor, međutim, Cico se na takve naslove ne obazire.

"Samo nek pišu. Nisu shvatili da sam najopasniji kad sam malo unutra." - ukratko je prokomentirao izbornik Kranjčar. Cico kaže kako je učio na svojim pogreškama iz susreta s Bugarima u Zagrebu, ali i na bugarskim propustima iz utakmice sa Šveđanima.

"Stoičkov je progutao udicu da ću na igralište poslati libera i trojicu stopera, navukli smo ga u napad i razoružali bez suvišnih zašto. Što nije nevažno, kadri smo mi pokazati više, odigrati bolje." - kaže Cico za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik ostaje pri stavu da Igor Bišćan mora učiniti prvi korak. "On mora reći ispričavam se. Dobio je toliko pozitivnih poruka od igrača i mene, čak smo i predsjednika smekšali, međutim, on se nije udostojio javiti." - prenosi Jutarnji list.

Zadovoljan igrom Nike Kranjčara, izbornik naglašava i kvalitete drugih igrača poput Tudora, Prše, Olića, a također je izrazio želju da Dudu zaigra u Njemačkoj. "On za mene nije upitan, on je ovoj reprezentaciji neophodan." - pojašnjava Cico.

"Niko je najprije ključna figura hrvatskog nogometa. Ima sve kvalitete, ima pamet, karakter, moral. Vrijeme je da postane jedno od prvih imena." - zaključuje Kranjčar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara