Cico: S nama nešto ne bi bilo u redu kad bi se bojali Australaca

IZBORNIK hrvatske reprezentacije Zlatko Kranjčar nakon ždrijeba skupina za SP je bio vrlo zadovoljan, te je ustvrdio kako na svijetu više nema slabih reprezentacija.

"Nikako ne mogu reći da sam nezadovoljan, dapače. Vrlo sam zadovoljan što ćemo ponovo igrati s Brazilom, to će biti novi spektakl. Mislim da je naša skupina dobra, favorita uvijek morate izvući. Što se tiče Brazila, sve viđeno u prijateljskom susretu možemo itekako iskoristiti kako ne bi bili poraženi u Njemačkoj.” - kazao je naš izbornik za HTV.

"Australci su se za Mundijal kvalificirali u dodatnim kvalifikacijama i s nama nešto ne bi bilo u redu kad bi se njih bojali. S obzirom na naše rezultate u kvalifikacijama imamo potpuno pravo nadati se prolasku u drugi krug. Danas više nema reprezentacije koja je slaba, no relano nas je mogla dopasti puno gora skupina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte samo skupinu u kojoj su Argentina, Obala Bjelokosti i Srbija i Crna Gora, to je skupina smrti. Meni će, pak, biti zadovoljstvo što otvaramo grupu utakmicom s Brazilcima i smatram da nemamo razloga za zabrinutost. Ja sam optimist kao i uvijek, igrat ćemo svoju igru jer želimo da se drugi ravnaju prema nama." - kazao je Cico te dodao:

"Japance poznajemo iz Francuske i utakmica s njima može biti ključna ali i ne mora. Ipak smatram da bi u utakmicama s Australijom i Japanom trebali tražiti našu šansu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara