Cico se nada Bišćanovoj isprici

NAKON odlične igre Liverpoolovog veznjaka Igora Bišćana u utakmice Lige prvaka protiv Bayera iz Leverkusena, hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar još jednom je pozvao Bišćana da se javi kako bi izgladili nesuglasice te vratili tog kvalitetnog veznjaka u hrvatsku reprezentaciju.

Kranjčar je u razgovoru s novinarima u utorak izrazio zadovoljstvo igrom Roberta Kovača u visokoj pobjedi Bayerna nad Arsenalom, ali i onim što je pokazao Liverpoolov Igor Bišćan u utakmici protiv Bayera iz Leverkusena, pišu Sportske novosti.

"Vidio sam kako je igrao Bišćan, krasno je asistirao za pogodak." - kazao je Cico, pa na novinarsku opasku kako bi takvog Bišćana bilo lijepo vidjeti u dresu hrvatske reprezentacije dodao: "Da, ali što se može, situacija je sada takva."

Kakva je situacija s Igorom Bišćanom, znaju i vrapci na granama. Izbornik bi ga vrlo rado vidio u reprezentaciji, ali Bišćanovom povratku ispriječio se predsjednik HNS-a Vlatko Marković, koji Bišćana smatra izdajnikom.

"Dok sam ja na čelu HNS-a, Bišćanu nema mjesta u reprezentaciji." - kazao je Marković u više navrata, iako je odluka o tome tko će igrati za Hrvatsku na izborniku, a ne njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Cico nekoliko puta kazao kako bi mu bilo drago da se Bišćan vrati u reprezentaciju, kojoj bi kvalitetan vezni igrač itekako dobro došao, Marković je svaki put odrješito ponovio svoj stav o "Bišćanu izdajniku".

Izbornik je i u najnovijem obraćanju novinarima dao natuknuti da ipak postoji mogućnost Bišćanovog povratka.

"U svakom slučaju, Bišćan bi morao napraviti prvi korak." - kazao je Cico, implicirajući kako bi Bišćanova isprika ipak udobrovoljila Markovića u dovoljnoj mjeri da mu dozvoli povratak u reprezentaciju.

Na novinarski upit bi li Bišćan imao mjesta u njegovoj reprezentaciji, Cico je nedvosmisleno odgovorio: "Svakako da bi Bišćan imao mjesta u nacionalnom dresu. Polivalentan je igrač, mogao bih ga koristiti i na poziciji stopera i kao veznog igrača."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara