Cico složio sastav, Tudor zadnji vezni

NAKON što je završen i posljednji trening Vatrenih na stadionu u Brežicama, reprezentacija je spakirala stvari i krenula put Sofije. Na jutarnjem treningu Vatreni su pokazali odličnu formu, a najzanimljiviji detalj s treninga je odluka izbornika Kranjčara da Igora Tudora preseli iz pozadine obrane na poziciju zadnjeg veznog.

Igor Tudor i Cico Kranjčar su razgovarali i dogovorili da Juventusov branič ne igra libera nego da drži liniju obrana – veza. "Na taj način dobivamo staru postavku 3-4-1-2. Otraga Robert Kovač zauzima centralnu poziciju, desno je Tomas, a lijevo Šimunić." - rekao je Cico za Sportske novosti.

Na posljednjoj pressici u Brežicama ponovljeno je da se momčad neće braniti te da se ide po tri boda. Atmosfera među Vatrenima je odlična, a Cico ističe kako je prva 11-orka potpuno zdrava tako da u tom dijelu ne bi trebalo biti problema.

Niko Kranjčar je rekao kako očekuje da će igrati utakmicu s dobrom momčadi. "Oni će sutra imati veći imperativ, nošeni atmosferom punih tribina nagrnut će punim gasom od početka i nastojati nas otvoriti." - smatra Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Ivica Olić rekao je za Sportske novosti kako je spreman za utakmicu te kako su mu Bugari omiljeni partneri.

"Protiv njih sam debitirao na Kantridi kod izbornika Mirka Jozića 2002. godine i nametnuo se kao putnik za SP u Japanu i Koreji. Zatresao sam im mrežu u Zagrebu, a tom pobjedom izborili smo nastup u Portugalu." - kaže Olić.

Svjestan kako bi neuspjeh definitivno okončao nade Bugara za plasman na SP 2006. izbornik Stoičkov najavljuje otvorenu i napadačku igru protiv Hrvatske.

"Mi nemamo nikakvu alternativu. Idemo po pobjedu i tri boda. Jedino nas trijumf ostavlja u igri za Njemačku." - kazao je Stoičkov.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara