Cico traži Biloša već za Argentinu?

IDEJA kroatiziranja Daniela Biloša ponovo je zaživjela u glavama čelnika naše vrhovne nogometne institucije. Unatoč golemom otporu glavnog aktera priče, presidente Marković pronašao je nove rupe u zakonu koje je odmah servirao Biloševom menadžeru Hugu Issu.

On je, pak, za argentinski Clarin izjavio da naš predsjednik i dalje računa na njegovog klijenta, kao i da utakmica koju je Biloš odigrao protiv Katra nije nikakva prepreka jer se nije radilo o službenom FIFA-inom terminu.

No, Hugo je dodao i kako se čuo izbornikom Kranjčarom, koji Biloša želi već za prijateljsku utakmicu s Argentinom! No, tu vijest odlučno je demantirao glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

"Kranjčar nije zvao Biloša, ali to ne znači da neće. Ovaj vikend znat će se hoće li Biloš dobiti poziv izbornika Pekermana za Basel, i to će biti ključni moment za cijeli slučaj." - za Index je kazao Srebrić.

Argentinski novinari pišu drugačije, špekulirajući o mogućem ishodu. Istu praksu primjenjuju i naši mediji, no stoji činjenica da se malo tko bavi sa željama samog Biloša, koji uporno izjavljuje da želi igrati za Argentinu, a ne za Hrvatsku.

No, ako ga Argentinci ipak izostave s popisa, Biloš će objeručke prihvatiti poziv Hrvatske samo da sudjeluje na Svjetskom prvenstvu, a koliko će to koristiti našoj reprezentaciji to je već druga priča.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara