Ćiro: Dolazak Pletikose u Hajduk je iluzija

MEDIJSKA nagađanja da se Stipe Pletikosa "nudi" Hajduku u posljednjih par dana sve su češća, a potaknuo ih je sam Stipe svojom izjavom da bi volio pomoći Hajduku da učini nešto više u Europi.

Zna se da je Stipe Pletikosa nezadovoljan svojom minutažom u Šahtaru, te da njegov transfer u Celtic nije realiziran. No, Stipe ima valjan ugovor s ukrajinskim klubom do kraja 2007.

Upitali smo direktora Hajduka Fredija Fiorentinija kako komentira medijske napise o tome da se Pletikosa nudi splitskom klubu: "Mislim da se Stipe ne nudi Hajduku. Po meni su to  špekulacije. Mi smo sa Stipom prijatelji, on je "naš igrač" i vjerojatno bi znali da je nešto posrijedi. No, Stipe je vezan ugovorom s klubom i teško da će ga pustiti u Hajduk."

"Da su ga htjeli pustiti otišao bi u Celtic, koji bi bio spreman i nešto platiti, zar ne? Tako da sumnjam da bi ga pustili u Hajduk" - izjavio je Fiorentini za Index.hr

O mogućnosti dolaska bivšeg vratara Hajduka na Poljud pitali smo i trenera Splićana, Ćiru Blaževića, koji nam je kazao: "To nije istina. Znamo da on ima valjan ugovor i smatram da je to iluzija."

Miroslav Blažević je odgovorio i na pitanje ispunjava li Tvrtko Kale njegova očekivanje i da li bi ga trebalo mijenjati.

"Da ga treba mijenjati, mijenjao bih ga. Mislim da ga ne treba mijenjati." - odrješito je odgovorio Ćiro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara