Ćiro: Hajduk je veći klub od Dinama

HAJDUK je na pripremama u Sloveniji, a "trener svih trenera" ne prestaje privlačiti medijsku pažnju. Za sebe tvrdi da je najveće Hajdukovo pojačanje, a u svoju momčad uveo je spartanske metode. Ni(t)ko nema beneficija.

"Ti, što čekaš? Jesi li pronašao frizera? Nemoj da ja tražim mašinu." - zagrmio je Ćiro na Kranjčara.

"Naravno da će se ošišati. Vidite mu kosu, a velika je vrućina." - rekao je Ćiro Večernjakovom novinaru, a onda mu dodao: "Moram njega. On je najbolji. Lako mi je ošišati nekoga drugog, ali kada momčad vidi da sam ošišao Kranjčara, onda zna da povlaštenih nema."

"Registrirao sam anomaliju, defekt koji me neće zaustaviti. Imate previše masnoće. Trening vam mora trajati 24 sata, nema kruha, čokolada, onih sokova." - naređivao je Blažević igračima Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači treniraju svim snagama i bespogovorno slušaju Ćiru, koji kažnjava svaku pogrešku. Nakon što je Grgurević ispucao loptu izvan travnjaka, trener mu se obratio: "Svi mi kažu da si ti taj. Pravi. E, vidjet ću to. A sad trk po loptu."

Na treninzima ima i smiješnih situacija. Kako piše Večernji list, Ćiro još uvijek nije upamtio imena svih nogometaša, pa kada se obratio Milinu, moglo se čuti: "Koji si ti? - Milin. - I tebe su mi doveli da zabijaš golove. Bježi tamo."

"Dinamovac sam, ali sada sam najveći hajdukovac. Nema većeg od mene. I mogu vam reći da je Hajduk veći klub od Dinama. Sada sam se uvjerio u to." - dodao je novi trener Hajduka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara