Ćiro: Kad je Mamić pomislio da može biti Blažević počeo je totalni krah

TRENER Varteksa i član Skupštine Dinama, Miroslav Blažević, rekao je kako nema šanse da bude predsjednik Dinama. Kako kaže, ništa ne priprema za predstojeću sjednicu Skupštine, a trenutno ga najviše brine s kime će Varteks igrati u polufinalu Kupa Hrvatske.

Na činjenicu kako se za poziciju predsjednika Kluba može kandidirati i bivši izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, Ćiro demokratski kaže: "Njegovo je pravo da se kandidira. Bit će onako kako kažu skupštinari." - prenose Sportske novosti.

Politički rasplet Dinamove upravne krize zbog uplitanja samog Milana Bandića, Ćiro smatra nedemokratskim. "Sportaši se drže postrance, Boban je nezainteresiran, Prosinečkog su "popljuvali" čim je nešto rekao, gospodarstvenicima se ne ide tamo, a pogotovo nisu za trošenje vlastitog novca." - kazao je Ćiro za Sportske novosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro kaže da on ne zna tko bi trebao preuzeti vodstvo kluba, međutim, kako kaže zna tko treba otići. "Postojeća uprava s Barišićem i s tobože bivšim Mamićem. Priča se da gore ne može biti, što nije istina. Barišić i Mamić služe se forom da nitko ne želi doći u Maksimir. Naravno da ne želi dok su oni tamo." - rezolutan je Ćiro.

Upitan postoje li šanse da, ukoliko dvojac Barišić – Mamić uistinu ode, preuzme neku od rukovodećih pozicija u Maksimirskoj 128, Ćiro je odlučan: "Nema šanse, ne kanim narodu biti antipatičan. Bio sam u tom klubu prečesto i predugo. Bio bih još da me nisu potjerali. Onog trena kad sam osvojio Ligu i Superkup, kad je Mamić pomislio da može biti Blažević, tu počinje totalni krah." - prenose Sportske novosti.

Sjednica Skupštine NK Dinama sazvana je za 29. svibnja, a da će zasjedanje biti zanimljivo ne treba sumnjati. Još otkako je javno dao ostavku, govori se o Mamićevoj većini koja nadzire skupštinu, no kako kaže Ćiro "i većina se katkad otrgne kontroli."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara