Ćiro: Majstor Marković je premazan svim mastima

“ZA PROPAST nije kriv Mamić, nego onaj miš Barišić! Uvjerljivo najgori predsjednik otkad je Dinama, iako on nije predsjednik nego lutak”- komentirao je Miroslav Ćiro Blažević stanje u Maksimiru. Vlatko Marković je, otkriva trener Varteksa, premazan svim mastima.

U razgovoru za Sportske novosti Ćiro kaže da je Dinamovac, ali da ne želi biti Don Quijote. Smatra da su svi problemi u Dinamu počeli kada ga je Mamić protjerao, usprkos trijumfu u Prvenstvu i Superkupu protiv tada jakoga Hajduka.

Iako ispada da je za lošu situaciju u Maksimiru kriv Mamić, nije tako, ustvrdio je Ćiro. Po njemu je za sve kriv “miš Barišić”. Da je ostao u Maksimiru, kaže Ćiro, Mamić ne bi trebao davati vlastiti novac, kojeg bi bilo kao kiše. Dodaje da Barišić uz njega ne bio mogao glumiti bossa, te da mu je bio prepreka u ostvarivanju njegovih bolesnih ambicija.

Ćiro predlaže da trener Dinama bude Mamić, sportski direktor Lončarević, a savjetnik Barić.

Komentirajući sličnost između Mamića i Štimca, odnosno Dinama i Hajduka, Ćiro kaže da u Hajduku postoji hijerarhija, da je tamo lider predsjednik Grgić koji je za savjetnika odabrao nogometnog maga Žaju. Smatra da u Poljudu ništa nije poremećeno, dok je u Maksimiru poremećeno sve. “Čestitam Štimcu što se uhvatio vrućeg krumpira”- kaže trener Varteksa.

Na novinarsku konstataciju da bi simbioza Hajduk - Blažević bila čudesna, Ćiro odgovara: “Obećanja pripadaju neznalicama. Gdjegod otišao, obećao bih isključivo sustavan rad i besprijekornu disciplinu. Kad je uđem u svlačionicu nitko nema pravo pomaknuti nogu, još manje glasno uzdahnuti, kamoli se nakašljati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro tvrdi da nema šanse da se vrati u Maksimir, čak i da se svi maknu. Na pitanje o odlasku na Poljud, odgovara da nema nikakvih kontakata.

Upitan za društvo u Rusanovoj, kaže da respektira sve, posebno gazdu Markovića.

“Marković je majstor. Moj prijatelj je premazan svim mastima, moj rođak premazanko!” - kaže Ćiro.

Smatra da nema u državi firme ili ustanove koja nema financijskih poteškoća, dok je HNS “lovom krcat do krova”.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara