Ćiro: Mamić je meni, svom drugom ocu, upropastio starost

KONTROVERZNI Ćiro Blažević izjavio je kako neće u Dinamo dok god je Mamić tamo, jer mu je on upropastio starost. "Moj kum, moje dijete, moj izdajnik! A bio je moj najveći motiv dok smo osvajali prvenstvo, dok sam gledao kako izgara. Onda me potjerao" - komentirao je Ćiro u razgovoru za Sportske novosti dodajući kako ima bezbroj pokazatelja da je Dinamova nesreća počela njegovim odlaskom.

Naravno, Ćiro u svojim komentarima ne štedi niti Dinamovog stratega Iliju Lončarevića, za kojeg je već nekoliko puta kazao kako će uništiti Dinamo.

Nakon Dinamovog poraza u Maksimiru od Zagreba, Ćiro je kazao kako je Lončarević pravilnim izmjenama mogao od 0:2 doći do pobjede od 5.2.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim,on je umjesto bijelog konja vidio bijele miševe. Da sam prekjučer ja bio na Dinamovoj klupi, susjed iz Kranjčevićeve ne bi se izvukao s manje od sedam komada." - rekao je Ćiro za SN.

Najkarizmatičniji hrvatski trener kazao je kako bi sve one lopte Dinamovih igrača koje su završavale na vratnici, sigurno završile u mreži da je on bio na Dinamovoj klupi, jer se on nikad nikome nije zamjerio.
"Ja sam svaku svoju kunu zaradio krvavo i pošteno, za razliku od nekih..." - zaključio je Ćiro.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara