Ćiro: Mene ni sjekira ne može dokrajčiti!

"MA NISAM se čak ni spotaknuo", odgovorio je na današnjoj konferenciji za medije na pitanja o svom kratkom boravku u bolnici Miroslav Blažević, trener Zagreba.

Opovrgnuo je tako trener "Pjesnika" tvrdnje pojedinih medija da se nedavno srušio na treningu. "Istina, imam poteškoća sa zdravljem, ali jučer sam zbog toga sam otišao u bolnicu, a ubrzo sam je sam i napustio", nastavlja.

Jučer je Blažević, navodno zbog problema sa srcem, došao u KBC Merkur, ali nije se dugo zadržao i već navečer napustio je bolnicu. Ipak, danas mu mobitel nije prestajao zvoniti, a s druge strane uvijek su ga pitali za zdravlje. "Ma mene samo sjekira može dokrajčiti", bio je jedan od kreativnijih Ćirinih odgovora.

"Da mi je doktor rekao da ne smijem sjediti na klupi i baviti se trenerskim poslom, poslušao bih ga.", rekao je Ćiro, koji je odgovarao na pitanja o svojem zdravstvenom stanju, ali se ipak trudio da tema pressice ostane sutrašnja utakmica protiv Šibenika.

Iako je Šibenik znatno oslabljen u odnosu na prvi dio sezone, ostao je bez Schildenfelda, Rukavine i trenera Pudara, Miroslav Blažević ne smatra da je to utjecalo na njihovu igru: "Nisu lošiji. Njihovi rezultati to najbolje pokazuju".

"S obzirom na njihov sastav, moramo biti oprezni i respektirati ih. Radi se o vrlo dobroj momčadi, ali ja si utvaram da mi imamo kvalitetnije igrače te da bi trebali pobijediti", najavljuje Ćiro.

M.Č.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara