Ćiro: Rukavina je prodan, Surkis kupuje Hajduk!

Ćiro: Rukavina je prodan, Surkis kupuje Hajduk!

NA PRESS konferenciji nakon utakmice na Poljudu između Hajduka i Zagreba vladala je izrazito dobra atmosfera, a naravno glavni zabavljač je, kao i obično, bio strateg Zagrepčana Ćiro Blažević.

Konferencija je propisno započela Ćirinim izljevima ljubavi prema Splićanima. "Neobično mi je drago da sam tu među vama, mojim dragim prijateljima. Hajduk je zasluženo pobijedio, a mi nikad nismo bili bliže da napokon odemo neporaženi iz Splita. Ne znam koliko bi to bilo pravedno, ali, ima li u nogometu uopće pravde?" - postavio je Ćiro retoričko pitanje pa nastavio:

"Hajduk u svojim redovima ima tri izuzetna nogometaša: otraga je Živković koji je bio u jednoj velikoj dominaciji, beskompromisan je; Hrgović je bio po strani, pravio je velike probleme i sigurno će se zadržati na toj razini i nemojte da mi netko ide pričati protiv toga. A Rukavina, to je nerješiv problem za svakoga, ako Hajduk bi imao neku malu šansu, vjerujte mi, jedino Rukavina, ako će biti u naletu kao danas, mogao bi napraviti sve. Svojim igračima nemam što zamjeriti, čestitam im od sveg srca, borili smo se do posljednje minute i vjerovali da možemo nešto napraviti, ali upravo zbog te neizvjesnosti je utakmica bila zanimljiva"

"Čestitke Hajduku, od sveg srca želim kolegi koji ima internacionalnog iskustva da iskoristi optimalno sve adute koje Hajduk posjeduje i napravi čudo u kojeg treba vjerovati" - nastavio je sa hvalospjevima Ćiro.

"Rukavina je prodan, Surkis kupuje Hajduk"

Tada su krenuli upiti novinara i započeo je show. Prvo je pitanje bilo hoće li biti prvi koji će Dinamu uzeti bod. "Na žalost, jebo mi je majku ovaj sudac, dijelio je žute kartone tako da mi sad Lovrek i Labudović imaju po tri žuta, i već se sada pitam kako ću sastavit ekipu. Da se Hajduk ne zove Hajduk mi bi pobijedili." - smatra Ćiro.

Nakon toga jedan se novinar približio Ćiri kako bi mu dao mikrofon, a trener Zagreba je razočarano kazao: "Jako sam žalostan sada, jer sam mislio da mi daje cigaru", pa je od novinara dobio cigaretu, zapalio je i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako bih vam volio svašta reći, ali se bojim da ću ispasti budala" - rekao je Ćiro nećkajući se hoće li reći išta, a zatim je ispalio:

"Ali moj Rukavina, pa čovječe božji, vi niste informirani: Ode Rukavina, prodan je za četiri milijuna."

"Ja govorim od prvog dana da je on pravi igrač, a svi mi kažu šuti, papak, odbija mu se lopta! Da,  odbija mu se jer je jadan već dobio komplekse, a kad krene, majko moja, ko zmija, pa je šutne onako ispod zemlje, na takvom igraču treba napraviti koncepciju!" - oduševljen je Ćiro mladim Hajdukovim napadačem.

Otkrio je kako ga je nazvao prije utakmice i kazao mu da je velik igrač, a da mu je nakon utakmice kazao: "Da si mi potvrdu onoga što sam ti rekao. Ja znam da mi ne vjeruješ kada ti to kažem, ali ja ću to kazati svima".

"A sad vijest koju svi znate, svi ovi koji su u Hajduku postat će bogati, jebeš im majku, Surkis kupuje Hajduk, a Branko Grgić će jamit love više od Mamića, ali neka mu bude, ja sam sretan, njemu treba jahta, vila, on je ambiciozan" - rekao je Ćiro.

Na upit da komentira momčad Hajduka koju je on vodio s ovom sada Ćiro je kazao: "Ovo je ekipa za vola ubit!

A.H.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara