Ćiro uoči Turske: Ništa nas ne može impresionirati, možemo se nositi sa svima

Ćiro uoči Turske: Ništa nas ne može impresionirati, možemo se nositi sa svima

REPREZENTACIJA Bosne i Hercegovine sutra putuje u Tursku gdje je za dva dana očekuje kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo. Izbornik Miroslav Blažević je svjestan da njegove igrače očekuje težak posao protiv drugoplasirane momčadi u skupini.

"Terim je kategoričan - želi pobjedu Turske. Igrat ćemo protiv odlučne momčadi koja želi pobijediti jer su nepredviđeno izgubili dva boda protiv Belgije. Pitamo se možemo li se suprotstaviti trećoj momčadi u Europi", rekao je Ćiro.

No, nakon toga je promijenio ploču - "naša momčad je mlada i kvalitetna, možemo odoljeti svim iskušenjima koje nas čekaju u Istanbulu. Protiv Španjolske smo pokazali da se možemo nositi sa svima i da nas ništa ne može impresionirati".

Blažević još nije siguran u sastav koji će nastupiti jer ne zna hoće li na teren poslati jednog ili dva napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim reći koga ću staviti jer će mi onaj kojeg izostavim to zamjeriti. Možda ubacim Ibričića kao četvrtog veznog, a Džeku stavim u špicu, a možda ću početi s dva napadača", kaže Blažević.

Svi nogometaši su zdravi osim Zlatana Muslimović koji se žalio na ozljedu. Ukoliko Muslimović bude spreman, BiH bi mogla nastupiti u sastavu: Hasagić, Berberović, Salihović, Spahić, Damjanović, Nadarević, Rahimić, Muratović, Misimović, Ibišević i Džeko.

M.Pa.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara