Ćiro uveo vojnički režim

NOGOMETAŠI Hajduka u slovenskom sportskom centru Zreče počeli su s treninzima, a Bijelima se u Sloveniji posljednji pridružio trener Miroslav Blažević. Ćiro je u Zreče posljednji došao jer je promašio cestu, međutim, po dolasku je igračima obećao tri treninga dnevno.

U 8 sati ujutro rastrčavanje, u 11 sati drugi dio treninga, te poslijepodni u 18 sati treći - večernji trening. Dakle, Hajduk u prvi dio priprema za novu HNL sezonu kreće polu-vojničkim režimom. U Sloveniju je Ćiro poveo 28 igrača kojima će se pridružiti Grizelj, Carević i Đuzelov. Međutim, Ćiri i Bijelima se svidio Brazilac Reginaldo, stoga je lako moguće da će netko od 32 igrača ispasti iz kadra.

"Bit će iznenađenja, odlazaka i dolazaka. Ako neki igrač želi napustiti Hajduk ja ga ne mogu spriječiti. To je naša realnost. Dođe li ponuda klub mora prodavati jer od tog se živi. Od mene nećete čuti zatvorio sam vrata odlascima. Ne, mi smo ovdje zaduženi za proizvodnju, takav nam je zadatak." - kaže Ćiro za Sportske novosti.

Bivši trener Dinama priča kako je za vrijeme rada u Maksimiru Dinamo imao ponudu od 4 milijuna eura za Jerka Leku.

"Mamić kaže ne može, a ja sam rekao prodaj. Nabavit ćemo igrača, ali lovu je uvijek teže naći." - kazao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener svih trenera" priznaje kako još ne poznaje cijelu momčad, ali je evidentno da će rezati kadar. Želi imati 13 - 14 prepoznatljivih igrača koji će sačinjavati jaku momčad i čiji će sastav znati napamet, kaže Ćiro, "ptice na grani i djeca u školi".

"Nemamo vremena za eksperimentiranje, međutim, želim sve vidjeti jer ne mogu dozvoliti da se dogodi novi Ibričić. Kako im je taj dečko izmakao pažnji. Ali što ćeš, događaju se pogreške." - objašnjava Blažević.

24. lipnja Hajduk će doznati suparnika u 2. pretkolu Lige prvaka, a Ćiro na to kaže: "Liverpool je moj san. Dajte mi Liverpool".

(Foto: 24sata)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara