Čistka u Dinamu: Odlaze Mujčin, Karić, Zahora, Štrok, Ješe i Mijatović

JOSIP KUŽE i Zvjezdan Cvetković, trener i sportski direktor Dinama od sljedeće sezone, našli su se na velikim mukama. Naime, uz ograničena financijska sredstva moraju pretvoriti momčad koja je srozala Dinamo na najniže grane u pretendenta na titulu, a nema sumnje da će pritom dobar dio igrača napustiti plavu svlačionicu.

Prema pisanju Sportskih novosti, Maksimir bi tako na kraju sezone trebali napustiti Edin Mujčin, Veldin Karić, Dario Zahora, Hrvoje Štrok, Vedran Ješe i Andre Mijatović.

Vratar Vladimir Vasilj navodno ima dobru ponudu iz Turske, a Boštjan Cesar, barem tako pišu slovenski mediji, iz Engleske. Što se tiče pojačanja Dinama u sljedećoj sezoni, bivši Dinamovac Josip Šimić je gotovo siguran, ali dolazak njegovog brat Darija je, unatoč velikoj želji, puno manje izvjestan, budući da ga ugovor s Milanom veže još dvije godine.

Dinamov dres bi sljedeće sezone trebali obući Interovci Vedran Ćorluka i Marko Janjetović, a Josip Kuže je otkrio novinarima kako je u potrazi za jednim kvalitetnim veznjakom, koji bi mogao doći iz inozemstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara