Corinthians vrbuje Ronaldinha, u Milanu dopustili razgovore

Tekst: Tibor Toromanović
Foto: AFP

NEKADAŠNJI osvajač Zlatne lopte Ronaldinho niti drugu sezonu u Milanu ne može doseći pravu formu, iako trener Leonardo tvrdi da je zadovoljan njegovim doprinosom.

Prije nekoliko dana Ronaldinho je opovrgnuo tvrdnje španjolskih medija da se želi umiroviti, te naglasio kako želi ugovor s Milanom odraditi do kraja. No moglo bi se dogoditi da se vrati u Brazil. Predsjednik Corinthians Andres Sanchez otkrio je brazilskim medijima kako je proteklih dana boravio u Milanu, gdje se sastao s igračem.

Sanchez ga je probao uvjeriti u dolazak u Corinthians, no naglasio je kako su igračeva potraživanja bila prevelika. predsjednik kluba garantirao je Ronaldinhu mjesto u postavi te mu sugerirao da dođe, budući da bi tako najlakše izborio mjesto u reprezentaciji za SP 2010. u Južnoj Africi.

Ostaje za vidjeti kako će se cijeli posao rasplesti. Trenr Milana Leonardo još uvijek vjeruje igraču kojeg je prije sezone vidio kao novog vođu crveno-crnih, no znakovito je da u Milanu nisu imali ništa protiv razovora emisara Corinthiansa i svog igrača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara