Ćorluka: Bio bi šok da izgubimo

VEDRAN ĆORLUKA najavio je na današnjoj press-konferenciji u Čatežu igru bez kalkulacija i napadačku formaciju u subotu.

"Bit će to teška utakmica, ali nam je od presudne važnosti da dobijemo, jer igramo doma. Krenut ćemo po tri boda od prve minute." - rekao je Ćorluka.

Branič Dinama je svjestan da igra mnogo bolje u reprezentacija doli u klubu, ali to opravdava većom koncentracijom kvalitete u reprezentacije.

"U reprezentaciju su suigrači nedvojbeno kvalitetniji i lakše je igrati. Svjestan sam da nisam odigrao nešto posebno dobro posljednje utakmice za Dinamo, ali nadam se boljemu." -istakao je reprezentativni bek.

Kao najveću prijetnju od Makedonaca ističe dakako Gorana Pandeva.

"Vidio sam ga na televiziji. Iako je nezgodan igrač, koji može sve s loptom, naši obrambeni igrači također su dobri pa sam siguran da će ga moći zaustaviti. Njegov brat Saško nije mi htio dati savjet kako da zaustavim njegova brata, ali ni to im neće pomoći.

Ćorluka smatra da će moći sudjelovati u napadačkim akcijama naše reprezentacije, jer će se Makedonci uglavnom koncentrirati na obranu.

"Naravno da očekuje da će biti prilike, jer Makedonci igraju povučeno i dosta zgusnuto u sredini pa mi moglo biti prostora za prodore s obje strane." -dodao je Vedran Ćorluka.

Vedran ne želi ni razmišljati o eventualnom iznenađenju ili porazu, jer bi to bio šok za sve!

"U svakom slučaju bio bi šok da izgubimo. Vlada atmosfera u kojoj svi očekuju da dobijemo s više golova razlike, ali to neće biti lako. Međutim, maksimalno smo motivirani za pobjedu." - kratko će zvijezda Dinama.

Na pitanje kako su se uklopili Mario Mandžukić i Ante Rukavina odgovara: "Svi su ih lijepo prihvatili. Drago mi je da su došli igrači moje generacije, a oni su svojim igrama stvarno zaslužili poziv i nadam se da će nastaviti tako."

M.Č.,V.B.
Foto: S.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara