Cristiano Ronaldo se boji čovjeka sa žvakom!

Cristiano Ronaldo se boji čovjeka sa žvakom!

U EKSKLUZIVNOJ izjavi za madridski sportski dnevnik Marcu Cristiano Ronaldo demantirao je trenera Manchester Uniteda Alexa Fergusona.

Menadžer kluba s Old Trafforda izjavio je u utorak da će 23-godišnji Portugalac sasvim sigurno nastaviti karijeru u njegovoj momčadi. Ovaj je ponovio da “neće ići”.

"Naviknut sam na takvu vrstu pritiska i uopće me to ne zabrinjava. Ne želim se vratiti u Manchester United", ponovio je još jednom Portugalac nakon što je izašao iz klinike koju pohodi zbog terapija operiranog gležnja.

Ronaldo se boji Alexa Fergusona

Prema tvrdnjama britanskih medija Cristiano Ronaldo se strašno plaši Sir Alexa Fergusona. Jedan od najboljih nogometaša svijeta, portugalski reprezentativac ubojita driblinga ne želi se uopće vratiti na Old Trafford, jer bi u tom slučaju morao razgovarati sa Škotom koji je poznat po hipnotičkoj moći uvjeravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U verbalnom sučeljavanju menadžer Manchestera vrlo vjerojatno bi pobijedio i tada bi upropastio jedan od najvećih transfera u povijesti nogometa, Ronalda u Real Madrid.


"Cristiano se neće vratiti u Englesku, ni danas, ni sutra, niti bilo kad. Svi znaju što on hoće", izjavio je jedan od Ronaldovih prijatelja, aludirajući na njegovu želju da potpiše ugovor s kraljevskim klubom.

Naravno, Unitedov menadžer ne želi niti čuti o Ronaldovom odlasku i ostaje beskompromisan u želji da njegov miljenik pod svaku cijenu ostane na Old Traffordu.

R.J.Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara