Cro Cop: Iako je hrvač, Randleman može srušiti i udarcem

Cro Cop: Iako je hrvač, Randleman može srušiti i udarcem

NAJBOLJI hrvatski borac Mirko Filipović otputovao je u Japan, gdje će se na Silvestrovo boriti s "Monsterom" – američkim stokilašem Kevinom Randlemanom, koji je Mirku nanio najteži poraz u karijeri.

Večernji list piše kako je Mirko na zagrebački aerodrom Pleso stigao odlično raspoložen, u društvu svog menadžera Zvonimira Lučića.

Kupujući novine kojima će kratiti vrijeme u dugom letu, Filipović je duhovito upitao svog menadžera: "Cuki, da uzmem "Doktor u kući"? Možda će mi zatrebati."

Borba Filipovića i Randlemana svojevrsni je revanš za travanjsku borbu, u kojoj je Randleman udarcem šakom srušio Filipovića na pod, slomio njegov gard i tzv. "hammer" udarcima ga brutalno izudarao po glavi, nakon čega je meč prekinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Mirko se dugo pripremao za borbu s Randlemanom, tvrdi da će ovaj put u ring ući s puno više koncentracije.

"U ringu moram biti razborit, moram paziti da ne ponovim pogrešku iz prve borbe. Dakle, moram držati ruke više, svjestan da Randleman, premda hrvač, može srušiti i udarcem." – kazao je Filipović novinarima prije odlaska u Japan.

Svlada li Mirko Randlemana na Silvestrovo u japanskoj Saitami, sljedeće bi godine mogao dobiti priliku za borbu za naslov prvaka Pridea, i to najvjerojatnije s pobjednikom borbe Fedor – Minotaur.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara