Cro Cop ponovo na operacijskom stolu!

Cro Cop ponovo na operacijskom stolu!

MIRKA FILIPOVIĆA na Staru Godinu, čeka nova norba protiv nizozemskog razarača Alistaira Overeema. Prva borba u Saitami pod okriljem Dreama bila je mučno iskustvo za Cro Copa, jer osim što je Overeem pokazao nadmoć u ringu, dva je puta udario "ispod pojasa", u Mirkove genitalije. Naš je borac završio u bolnici, ali je poručio da će na scenu se vratiti još jači. Meč je označen kao "no contest", zbog neregularnog poteza nizozemskog borca.

Dva mjeseca prije "revanša", Mirko je ponovo u  problemima sa zdravljem. Nakon ramena, zgloba i artroskopije koljena, čeka ga nova operacija. U pitanju je noga, otkrio je Cro Cop za Novu TV, ne dajući detaljne inforamcije o prirodi ozljede i vremenu u kojem će se obaviti operacija.

"Sve me to skupa deprimira, ali takav je život sportaša. Operacije su, na žalost, sastavni dio. No, kada se sjetim drugih naših sportaša i svega što su prošli, kada se sjetim naše Janice, odmah mi je lakše", rekao je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom srpnja Mirko je uspješno operiran u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju. Artroskopiju lijevog koljena obavio je doktor Damir Hudetz, a naš se borac već nakon dva tjedna vratio treningu. Bila je to rutinska operacija, a ozljeda koljena Mirku nije trebala zadavati daljnje probleme. Dugo vremena Mirko je vukao ozljedu lakta, a zbog problema s koljenom nastalog pri udarcu sparing partnera na treningu otkazivao je mečeve. 

C.D.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara