Cro Cop punim plućima u nove pobjede

Cro Cop punim plućima u nove pobjede

NAKON pobjede nad Mizunom Mirko Filipović po tko zna koji put napomenuo je kako se u Japanu zaista osjeća kao kod kuće, jer zapravo sve najveće uspjehe postigao je tamo. Njegove dojmove odmah poslje prve pobjede u Dreamu prenio je Sherdog.

"Puno sam puta već rekao, možda i previše puta, da smatram Japan svojim drugim domom. Najviše volim dvoranu u Saitami, stvarno se osjećam tamo kao kod kuće.", izjavio je Mirko u uvodu.

Operacijom nosa riješio mnoge probleme

Ohrabreni Filipović nada se kako će uskoro osvojiti naslov u Dreamu, što temelji na svojoj jakoj mentalnu i fizičkoj spremi, nakon što se uspješno othrvao svim nedaćama sa zdravljem.

"U potpunosti sam se oporavio od svih ozljeda. Imao sam puno problema sa svojim nosom kojega sam operirao prošle godine, koji mi je zadavao brojne probleme." - ističe Crocop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko bi nakon šest do sedam minuta borbe uistinu imao problema s disanjem koji su mu uvelike otežavali poziciju u ringu.

"Teško bi dolazio do zraka! Jedna nosnica mi bi bila u potpunosti zatvorena, a drugom sam disao s 50% kapaciteta, no to je sada iza mene".

Operacija u listopadu 2007., koja je odlično prošla, riješila je Mirkove probleme te se sada nada da će opet kao nekada rušiti svoje protivnike poput čunjeva na kuglani.  

M.Š.
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara