Cro Cop: Spreman sam za Fedora

HRVATSKI gladijator Mirko Filipović je dan uoči odlaska u Japan gostovao na Novoj TV, te iznio dojmove prije odlaska na meč karijere. Fedor Emelianenko dugo je pokušavao izbjeći meč, a tko je zaista najbolji borac na svijetu, saznat ćemo u nedjelju.

"Dobro se osjećam, spreman sam i to je najvažnije." - rekao je Mirko o meču koji je u Japanu najavljen kao najveći meč svih vremena.

Meč se dugo očekuje, a znamo da ga je Fedor neko vrijeme izbjegavao, no u nedjelju će u Saitama Areni morati izaći u ring ako želi obraniti naslov najboljeg ultimate fight borca.

"To je zasigurno meč koji će privući dosada najveću pažnju, ne samo poklonika ultimate fighta već i šire, zato što se o tome dugo priča. Na kraju krajeva nas dvojica smo danas dva najatraktivnija borca i to će biti jedan veliki okršaj." - kazao je Mirko.

Fedor Emelianenko do sada u svojoj karijeri niti jednom nije izgubio borbu, dogodilo se prije četiri godine da je meč prekinut zbog toga što se s jednim japanskim borcem sudario glavom o glavu, pa je meč prekinut zbog krvarenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je u odnosu na ostale borce iznadprosječno jak, kompletan je borac, na kraju krajeva to je odlika svih ultimate fight boraca danas. Nekad je prolazilo da čovjek bude ili specijalist u parteru ili u stojećem stavu, međutim danas, ako se želi boriti za naslov najboljeg, mora biti kompletan borac. Fedor je dobar udarač, boksač, njegov "ground and pound" je najjači na svijetu, majstor samba, majstor juda, tako da je pokrio sve te stvari koje trebaju u ultimate fightu." - izjavio je Cro Cop.

Mirko Filipović se lani borioi s Fedorovim bratom, a o tome koliko su slični borci je rekao: "On je nešto viši od njega, visok je skoro dva metra, ali stil borbe "ground and pound" im je isti."

"Puno sam napredovao sam u zadnje dvije godine. Radio sam sa svjetskim prvakom u brazilskom jiu jitsu." - dodao je.

"Nije me strah borbe na tlu, već jedino da ne dođe do neke posjekotine, da se ne sudarimo s glavama."  - zaključio je Cro Cop, koji će sljedeće nedjelje pokušati dokazati da je najbolji ultimate fight borac na svijetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara