Cufre: Pedro Morales je sjajan igrač

ARGENTINSKI branič u redovima Dinama Leandro Cufre ugodno je iznenađen onim što je zatekao na Maksimiru. Posebice nakon uvjerljive pobjede nad Slaven Belupom.

"Odlični smo, stvarno odlični. Uvjerljivo smo dobili Slaven. To je bilo iznimno bitno nakon poraza od Heartsa. Vratili smo samopouzdanje i sad je najbitnije nastaviti pobjeđivati. Veoma je važno da smo do pobjede stigli vrlo dobrom igrom", rekao je za SN Leandro Cufre.

Što se tiče aklimatizacije, Cufre ističe da tu nema nikakvih problema: "Za prilagodbu neće biti problema, osam godina sam igrao u Europi, tako da sam se uspio aklimatizirati. Kad je Dinamo u pitanju, s obzirom na vrijeme provedeno ovdje, dobro sam se snašao. Moram još naučiti hrvatski jezik. Sad mi je to primarna zadaća kako bih u potpunosti mogao odgovoriti zahtjevima trenera, kluba, ali i kako bih sebi olakšao svakodnevni život", istaknuo je Argentinac.

Kada govori o najboljem igraču Modrih tada izbor pada Moralesa:"O Dinamovim igračima prije dolaska u Zagreb nisam, mnogo znao, ali sam iznimno iznenađen kvalitetom Pedra Moralesa."

Dinamove šanse u Europi procjenjuje dobrima:"Kao igrač Rome igrao sam i s Ajaxom i Anderlechtom. Radi se o dva velika kluba koji igraju dobar nogomet i vlasnici su ogromne tradicije. Moramo biti itekako pažljivi. Naša skupina je teška, ali mislim da je možemo proći i na proljeće igrati u Europi."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara