Cvetković: Priče o puštanju utakmice su bezobrazluk, razmišljam o podizanju tužbe

NAKON još jedne katastrofalne predstave Dinama protiv Međimurja, pojavile su se glasine o tome da je Dinamo došao u Čakovec prepustiti bodove suparniku. Trener Cvetković oštro je demantirao takve tvrdnje i dodao kako razmišlja o podizanju tužbe protiv jednih novina i novinara.

Zvjezdan Cvetković je na konferenciji za novinare nakon utakmice čestitao treneru Međimurja na zasluženoj pobjedi i osvrnuo se na igru svoga kluba. "Opet smo bili blijedi, sterilni, neprepoznatljivi." – rekao je za Sportske novosti dodavši kako i treneri i igrači jedva čekaju da ova sezona završi. Mislima su, kaže, već u sljedećoj sezoni.

Dodao je kako im je uoči ove utakmice nedostajalo osam igrača, Mujčin je zaigrao, a imao je temperaturu, neke od igrača su zaustavili kartoni, a i na samoj utakmici su ostali bez Buljata i Čale koji su se ozlijedili.

"Sve je zapravo započelo u prvoj utakmici proljetnog nastavka protiv Zagreba u Maksimiru, od tada naša kola nezadrživo idu nizbrdo i očito je da ih nitko ne može zaustaviti." – rekao je.

Na glasine o tome da je Dinamo pustio utakmicu, Cvetković je oštro reagirao. "To je totalna glupost i velika bezobraština. Ja u životu nikad nikom nisam pustio niti ću pustiti utakmicu. Najenergičnije demantiram da sam u autobusu poslije utakmice u Zadru igračima naredio da puste utakmicu u Čakovcu". Dodao je kako zbog svega razmišlja o sudskoj tužbi protiv jednih novina i novinara.

Damir Vrbanović je jedini od klupske uprave Dinama prisustvovao utakmici. Rekao je kako se vidi da su igrači ovu sezonu prekrižili i da ih u ovakvoj situaciji nijedan trener svijeta ne bi mogao diči.

"Spekulacije o puštanju Međimurju obična su glupost. Nitko ne priča da su Čakovčani četiri utakmice uzastopno pobijedili, od čega Kamen Ingrad i Osijek u gostima.“ – dodao je za Jutarnji list. Dodatnog kažnjavanja, osim kazni koje mora odrediti po nalogu Izvršnog odbora, neće biti.

Bošnjak i Mujčin su se složili da nema govora o puštanju utakmice i dodali kako takve sumnje uopće ne bi trebale postojati. Dovoljno bi bilo pogledati Dinamove prijašnje partije, kažu. Svijetlu točku u izgubljenoj utakmici Mujčin vidi u činjenici da su konačno zabili gol kojem su se iskreno veselili.

Zdravko Mamić je pak iz lože pratio utakmicu između Intera i Slaven Belupa. Dinamovu partiju nije želio komentirati jer, kako je sam rekao, ne može komentirati utakmicu koju nije gledao.

Foto: Sportnet.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara