Damjanović: 0:1 je bolji rezultat od 1:1, moramo malo bolje shvatiti ovaj nogomet

Damjanović: 0:1 je bolji rezultat od 1:1, moramo malo bolje shvatiti ovaj nogomet

NITKO u Splitu nije zadovoljan nakon Hajdukovog poraza od Sampdorije, a iako su Bili na svom terenu poraženi 1:0, loša igra Sampdorije ohrabrila je igrače koji vjeruju da u drugom susretu u Genoi mogu nadoknaditi zaostatak i izboriti prolaz.

"Bili smo puno bolja momčad, stvarali smo prilike, kontrolirali igru. Sampdoria nam u drugom dijelu nije uputila nijedan udarac prema golu. Jednostavno nismo imali sreće, nikako da nam se otvori ali bolja smo momčad i idemo po pobjedu u uzvratu."- rekao je nakon utakmice Hajdukov kapetan Mirko Hrgović dodajući kako je Hajduk puno kvalitetnija momčad.

Slično misli i Darijo Damjanović: "Oni su iskoristili svoju polušansu, a mi nismo svoje tri. Iz onog indirekta smo trebali poentirati. Mislim da nismo zaslužili izgubiti, oni su igrali na 0:0, čekali su svoju polupriliku koju su i iskoristili. U drugom poluvremenu nisu imali niti poluprilike niti prilike."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Praktički smo na koncu prvog poluvremena izgubili utakmicu. Najavljivali smo da su oni opasni u prekidima, ali nismo bili koncentrirani i to nas je koštalo gola, moramo ubuduće pazit na to. Mislim da moramo malo bolje shvatit ovaj nogomet da bi nam se vratilo sve u životu. Imamo šansi u uzvratu, ovo je možda i bolji rezultat nego 1:1, jer ćemo ovako sigurno mnogo ozbiljnije shvatiti uzvrat u Genoi", poentirao je Damjanović, čiju izjavu možete skinuti i poslušati ovdje.

Foto:V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara