Dinamo: Nismo u Offsideu, zalažemo se čistoću odnosa u hrvatskom sportu

Foto: Jure Mišković (Cropix)

IZ MAKSIMIRA su nastavili s priopćenjima u kojima odlučno negiraju bilo kakvu upletenost u aktualnu akciju kojom se krenulo u navodni obračun s namještaljkama u hrvatskom nogometu.

Podsjećamo, priopćenje je odaslano samo dan nakon što je Dinamo na isti način obavijestio javnost kako njihov golman Tomislav Butina nije povezan s aferom, demantirajući tako pisanje pojedinih medija.

Tekst priopćenja donosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
   
"U sklopu policijske akcije pod imenom Offside koju uspješno provode nadležne državne institucije, bezrazložno i neopravdano se u medijima spominje i NK Dinamo. Ovim putem odlučno odbijamo bilo kakvu povezanost  našega kluba sa spomenutom akcijom i odričemo pravo bilo kojem mediju da spominje NK Dinamo u bilo kojem kontekstu vezanome uz ovu aferu u hrvatskom nogometu.

NK Dinamo se oduvijek zalagao za vrhunska sportska dostignuća i čistoću odnosa u hrvatskom sportu i zbog toga maksimalno podržavamo nastojanja svih državnih institucija da se napokon procesuiraju krivci spomenute afere, kako najveći dio hrvatskog nogometa na bi bio talac marginalne skupine ljudi koji su sport iskoristili za svoje kriminalne radnje."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara