Don King financirao opremanje boksačke dvorane u zagrebačkoj Dubravi, Preskar se nada svjetskoj tituli

MENADŽER našeg boksača Marija Preskara, najpoznatiji boksački promotor, Don King pomogao je Preskarovom treneru Leonardu Pijetraju pri opremanju nove boksačke dvorane u zagrebačkoj Dubravi.

Naime, nakon što su godinama boksači trenirali u dvorani veličine 100 kvadrata u kojoj su bili nagurani ring, teretana, svlačionice i sve ostalo što je potrebno, od danas će moći trenirati u novoj, većoj dvorani koja će biti vrhunski opremljena. Dvorana se nalazi u centru Dubrave, na adresi Cerska 3.

Mario Preskar od 2003. godine je pod paskom Dona Kinga koji u Preskaru vidi boksača koji bi se mogao boriti za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, a u kojoj posljednjih godina dominiraju crnci.

Naš boksač već se nekoliko mjeseci nalazi u Zagrebu, a u Ameriku bi se trebao vratiti sredinom ožujka, jer bi, kako je rekao za Sportske novosti, krajem ožujka trebao ponovo izaći u ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi hrvatski boksač kazao je kako ima super uvjete, te da beskrajno vjeruje Donu Kingu koji je zasad sada ispunio sve što je obećao. Preskar vjeruje kako će uz njega doći do svjetske titule.

Njegov trener zabrinut je zbog Marijevih treninga u Hrvatskoj, Naime, ne može pronaći kvalitetne sparing partnere, pa je u Sportskim novostima pozvao zainteresirane da se jave jer će biti dostojno nagrađeni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara