Dragan Skočić trener Rijeke do kraja jesenskog dijela sezone

Dragan Skočić trener Rijeke do kraja jesenskog dijela sezone

DRAGAN SKOČIĆ, pomoćni trener Rijeke, koji je nakon odlaska Elvisa Scorie vršio trenersku dužnost i vodio treninge, preuzeo je klupu Rijeke koju će voditi do kraja jesenskog dijela prvenstva.

U medijima se spekuliralo se da bi novi trener Rijeke mogao biti Srečko Katanec, odnosno Zoran Vulić, no u Upravi riječkog kluba odlučili su se pouzdati u vlastiti kadar.

Direktor riječkog kluba Marinko Koljanin je za Hrvatsku novinsku agenciju potvrdio da će Dragan Skočić vrlo vjerojatno ostati trener do kraja jesenskog dijela prvenstva. Dodao je i da se za sada ne spominju druga trenerska imena, te da ne postoje nikakvi kontakti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon poraza u derbiju s Dinamom, koji su gosti pobijedili rezultatom 1:0 Elvis Scoria je podnio neopozivu ostavku. Prošle godine bio je jedan od najboljih trenera, a s Rijekom je nakon 26 godina "suše" osvojio Kup.

"Skočić je vrlo pedantan, seriozan, artgumentiran i otvoren i ima velike šanse ostati na klupi. Uostalom, sjetite se kako je Gračan s pozicije pomoćnog trenera napredovao i i malo mu je nedostajalo da s Rijekom postane prvak." - kazao je Ježić za Sportske novosti, dodavši da Scoriji odaje priznanje na osvojenom Kupu, ali smatra kako je prošle sezone Rijeka imala veliku šansu iskoristiti slabosti Hajduka i postati prvak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara