Drogba propustio subotnji trening

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

JOŠ uvijek nije sa sigurnošću poznato hoće li najbolji igrač i strijelac Obale Bjelokosti, Didier Drogba, od starta Svjetskog prvenstva startati u početnoj momčadi izbornika Erikssona.

Podsjetimo da je Drogba slomio podlaktičnu kost desne ruke u prijateljskoj utakmici protiv Japana, posljednjoj koju je Obala Bjelokosti odigrala prije puta na jug Afrike. Odmah dan kasnije se Drogba podvrgnuo operaciji.

Tijekom četvrtka i petka Drogba je već obavljao treninge. Određeni su sadržavali i rad s loptom, no u subotu je preskočio treniranje sa suigračima.

Iz kruga reprezentacije su odagnali bilo kakve komplikacije oko njegove ozljede, no za vrijeme treninga Drogba je posjetio reprezentativnog liječnika, gdje je bio na određenoj seansi jačanja tog dijela tijela.

"Drogba je naš kapetan i fantastično obavlja taj svoj dio posla igrao ili ne. Nadam se da će igrati jer smo s njim naravno jači, no on nas motivira i kada stoji sa strane, odnosno, ako bude na klupi", izjavio je njegov suigrač Didier Zokora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara