Dva Francuza u reprezentaciji Alžira

FRANCUSKI reprezentativac Zinedine Zidane, porijeklom Alžirac, već je godinama jedan od najboljih nogometaša svijeta.

Prisjećajući se njegovog "slučaja" sada su Alžirci odlučili na vrijeme "blokirati" dvojicu darovitih igrača alžirskog podrijetla koji su kao i Zidane rođeni u Francuskoj, kako i oni ne bi zaigrali za Francusku i bili definitivno izgubljeni za Alžir. Riječ je o srednjaku Salahu Bakouru i braniču Nadiru Belhadju, koji će debitirati u reprezentaciji Alžira na prijateljskoj utakmici sa selekcijom Kine, koja se igra u sklopu priprema alžirske momčadi za natjecanje u afričkim kvalifikacijama za SP 2006. koje počinju u mjesecu lipnju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bakour, je član drugoligaša Caena, a Belhadj je igrač Gueugnona, a njih dvojica i još 11 alžirskih nogometaša koji igraju u europskim klubovima stavljeni su na popis kandidata za susret s Kinezima, koji ukupno broji 23 imena.

Rabah Saadane će voditi momčad Alžira 28. travnja kad ona igra prijateljsku utakmicu u francuskom gradu Clermont Ferrand, a potom će je preuzeti Belgijanac Robert Waseige, koji mora do kraja sezone odraditi trenerski ugovor u svom sadašnjem klubu Charleroiju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara