Eddie Irvine: Hamilton je arogantan i dvoličan!

Eddie Irvine: Hamilton je arogantan i dvoličan!

BIVŠI vozač Ferrarija i Jaguara obrušio se u svojoj kolumni na vozača McLarena pripisavši mu glumu i dvoličnost...

“Lewis Hamilton uživa reputaciju poštenog dečka i sjajnog momka, ali njegova arogancija polako počinje izlaziti na vidjelo” riječi su kojima je novu zvijezdu Formule 1, opisao Eddie Irvine u svojoj najnovijoj kolumni koju piše za britanski Virgin Media.

Irca najviše smeta nedostatak respekta koji Hamilton pokazuje prema svom mentoru i šefu momčadi Ronu Dennisu, vrhunac kojega se dogodio proteklog vikenda za vrijeme Velike nagrade Mađarske kada su u međusobnoj prepirci upotrijebljene čak i psovke. Zaključak Irvinea je da slava polako počinje “udarati u glavu” mladom Britancu.

Osim Hamiltona, Irvine se dotakao i drugog vozača McLarena usporedivši potez Alonsa u kvalifikacijama za VN Mađarske, s potezom Michaela Schumachera iz Jereza 1997. kada je pokušao izbaciti sa staze Jacquesa Villeneuva.

"Alonso i ja međusobno se poštujemo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon turbulentnog vikenda u Mađarskoj, mladi Britanac smiruje atmosferu isprikama momčadi i Alonsu...

“Fernando i ja poštujemo jedan drugoga, obojica smo izuzetno ambiciozni i željni uspjeha ali nismo u ratu kao što to mnogi žele prikazati” stoji u priopćenju koje je McLaren objavio danas u ime vodećeg u poretku za svjetsko prvenstvo. Nakon što je na adresu McLarenovih vozača pristigla prava lavina kritika u proteklih nekoliko dana, izgleda da su i vozači shvatili da su malo pretjerali.

“Istina je da nismo razgovarali u nedjelju, ali to je iza nas, štoviše planiramo i zajedničko druženje tijekom ove pauze u prvenstvu. Priznajem da sam pogriješio ali mnogo toga što je napisano ne odgovara istini”, pomirljive su riječi kojima se javnosti obraća Hamilton.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara