Engleski komentator za Index: Ni Hrvatska ni mi nismo imali sreće sa ždrijebom

NAKON ždrijebanja parova Davis Cupa za ostanak u Svjetskoj skupini engleski komentari se svode uglavnom na pitanje hoće li igrati Ljubičić.

"Najbolji hrvatski igrač je nakon posljednjeg meča najavio odlazak iz Davis Cupa, ali mi nismo  sigurni hoće li Ivan ostati pri toj odluci. Ukoliko ostane to meču daje drugu perspektivu, no tu su još uvijek jako dobri igrači (Ančić i Karlović), ali ako nema jednog koji je među 10 onda je to sasvim nešto drugo. No, bez obzira tko bio protivnik ja vjerujem u svoje igrače" - rekao je John Loyd kapetan engleskog Davis cup tima. Dakle, očito Loyd nema prve informacije budući da je Ljubo rekao kako će igrati.

Mark Petchey čovjek koji je kao trener Andy Murraya doveo među 100 igrača svijeta a sad je jedan od najcjenjenijih teniskih komentatora SKY-a drži da je sve skupa neizvjesno i da ovisi umnogome o formi u kakvoj će se igrači nalaziti nakon mijenjanja podloga.

"Sumnjam da će u engleskom timu izabrati dvoranu zbog Ljube, jer je tu apsolutno dominantan, zemlja također nije prednost za nas jer su i Ljubo i Ančić i tu dobri. Dakle, možda Wimbledon i trava. No, do tada ima dosta vremena i sada govoriti o favoritu je teško. U svakom slučaju nismo ni mi, ali niti Hrvatska, imali sreće sa ždrijebom"  - komentirao je za Index Mark Petchey.

M.J.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara