Engleski premijer ne dolazi na Wembley da ne urekne Gordog Albiona

ENGLESKI premijer sutra neće biti na Wembleyju jer ga je strah da će, ako bude gledao utakmicu, Engleska izgubiti. Gordon Brown je, naime, pomalo praznovjeran i smatra da njegovo prisustvo na stadionu baca kletvu na reprezentaciju.

Gordon Brown po pitanju sportskih događanja jednostavno nema sreće, piše britanski tabloid The Sun. U posljednjih nekoliko mjeseci Brown je prisustvovao mnogim utakmicama ragbijaške i nogometne reprezentacije u kojima su Englezi redovito gubili, a bio je i na utakmici na kojoj je Škotska izgubila od Italije.

Još jučer je Sun objavio tekst kojim je Brownu poslao molbu da se ne pojavljuje na utakmici u kojoj je Englezima potreban bod da se kvalificira na Europsko prvenstvo, a premijer je tu molbu odlučio uslišati i potvrdio da se neće pojaviti na Wembleyju.

Njegov glasnogovornik priopćio je kako Brown neće doći na utakmicu jer neki tvrde kako se njegova prisutnost dosad pokazivala lošim predznakom, a usto ne želi oduzimati ulaznice pravim navijačima. Šteta, ako je Brown doista takav bauk za Engleze, mi se ne bi uopće bunili da sutra osvane u VIP loži Wembleyja.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara