Epilog jučerašnjih navijačkih divljanja: Privedeno 48 Hajdukovih navijača

Epilog jučerašnjih navijačkih divljanja: Privedeno 48 Hajdukovih navijača

ZBOG jučerašnjih navijačkih divljanja, splitska je policija privela 48 navijača Hajduka. Od toga su dvojica dobila kaznene, a preostalih 46 navijača prekršajne prijave, doznajemo iz PU splitsko-dalmatinske.

Dvojica huligana su privedeni na kriminalističku obradu zbog napada na policijske službenike. Podsjetimo, oko 19 sati na križanju je Ulice Domovinskog rata i Ulice Hrvatske ratne mornarice došlo do sukoba navijača s policijskim službenicima.

U tom sukobu je jedan policijski službenik zadobio teške tjelesne ozlijede, a jedan je lakše ozlijeđen. Oštećeno je i jedno policijsko vozilo - na automobilu je razbijeno vjetrobransko staklo.

Policija je pravovremenom reakcijom uspjela spriječiti i napad huligana na autobuse s Varvarima. Kod Mercatora skupina je huligana čekala autobuse s Varvarima, no policija je netom prije dolaska autobusa uočila huligane i počela s privođenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bejzbolska ili nogometna utakmica?

Kako doznajemo od glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske Marine Kraljević-Gudelj, policija je jučer zaplijenila više bejzbol palica, metalnih i drvenih šipki, bengalki te jedan Molotovljev koktel.

Utakmicu između Hajduka i Budućnosti, ocijenjenu kao "utakmicu visokog rizika", osiguravalo je 600 policajaca i 400 zaštitara.

I.M.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara