Europsko prvenstvo u vaterpolu 2010. u Hrvatskoj!

Europsko prvenstvo u vaterpolu 2010. u Hrvatskoj!

EUROPSKO vaterpolsko prvenstvo 2010. godine održat će se u Hrvatskoj, odlučili su danas u Nizozemskoj čelnici LEN-a.

Hrvatski vaterpolski savez danas je u Eindhovenu gdje se održava Svjetsko prvenstvo u plivanju predstavio LEN-u svoju finalnu prezentaciju, nakon čega je Hrvatska dobila organizaciju Europskog prvenstva iako je, prema saznanjima portala crowaterpolo, već bilo gotovo odlučeno da se natjecanje održi u Mađarskoj i Rumunjskoj.

No, odlična prezentacija u trajanju od osam minuta, na kojoj su prikazane čari Hrvatske i Zagreba kao organizatora prvenstva, uz govore Perice Bukića, Ratka Rudića i Zlatka Mateše, te podršku premijera Sanadera i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, uvjerila je LEN da prihvati hrvatsku kandidaturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je veliki uspjeh hrvatskog vaterpola. Prvi put od samostalnosti naše države dobili smo organizaciju jednog velikog natjecanja i to u trenucima kada je hrvatski vaterpolo u velikom usponu. Ovo je jedno veliko priznanje, ali i velika obveza. Posebno bih se zahvalio premijeru dr. Ivu Sanaderu, gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću te predsjedniku HOO Zlatku Mateši na podršci i aktivnom sudjelovanju u stvaranju ovog projekta kao i svim suradnicima koji su odradili odličan posao", rekao je za portal crowaterpolo Perica Bukić.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara